Jau skelbiama, kada bus paskutinis Ukrainos mūšis (Video)  ()

Kuleba prakalbo apie „paskutinį mūšį“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos užsienio reikalų ministro teigimu, per ankstesnę teritorijos deokupacijos operaciją Ukrainos ginkluotosios pajėgos įvykdė visas iškeltas užduotis. Ukrainos užsienio reikalų ministras Dmytro Kuleba tai pareiškė penktadienį, balandžio 28 d., per Baltijos ir Šiaurės šalių diplomatijos vadovų susitikimą Odesoje.

„Kontrpuolimas neturėtų būti laikomas paskutiniu mūšiu. Paskutinis mūšis yra tas, kuris lems visišką Ukrainos teritorijų išlaisvinimą. Tačiau tokią išvadą galima padaryti tik mūšio pabaigoje, o ne pradžioje“, - pabrėžė D. Kuleba.

Pasak ministro, tie, kurie daro išvadas, ar kontrpuolimas yra lemiamas mūšis pačioje jo pradžioje, iškreipia Kijevo pastangų vaizdą. Ką nors konkretaus apie operacijos rezultatus bus galima pasakyti tik po to, kai ji bus įvykdyta.

Tačiau ministras pažymi, kad per ankstesnį kontrpuolimą Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasiekė visus savo tikslus. Tačiau gali prireikti kelių tokių operacijų, kad būtų visiškai išlaisvinta okupuota teritorija.

 

„Dabar mums reikia kito kontrpuolimo. Kovosime tol, kol išlaisvinsime visą savo teritoriją. Jei reikės vieno kontrpuolimo, bus vienas; jei reikės dviejų ar daugiau, bus du ar daugiau. Tai nėra konfliktas, kurį galima įšaldyti“, - užbaigė Kuleba.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(0)
(41)

Komentarai ()

Susijusios žymos: