Pulkininkas: „ko gero nepamatysime Ukrainos kontrpuolimo. Niekas net nespės suprasti, kas įvyko“  ()

Černikas sako, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo greičiausiai nepamatysime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kariuomenės atsargos pulkininkas Petro Černikas aiškino, kad Ukraina savo teritorijas išvaduos protingai ir apgalvotai.

Karo ekspertas Petro Černikas prisiminė sėkmingas karines Charikvo srities ir Chersono srities išvadavimo operacijas, kai niekas nieko nesuprato, todėl viskas vyko taip greitai. Pasak  Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininko, būsimi Rusijos okupuotų teritorijų deokupacijos įvykiai bus unikalūs savo pobūdžiu, tačiau taip sumaniai suplanuoti ir sumaniai vykdomi, kad niekas nespės nieko suprasti, o žemės jau bus grąžintos.

Petro Černiko interviu televizijos kanalui „Pryamiy TV“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Ukrainos  ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Petro Černikas paaiškino, kaip iš tikrųjų vyks laikinai okupuotų Ukrainos teritorijų išlaisvinimas: „Mes išlaisvinsime savo žemes, bet ten, tada ir tokiomis aplinkybėmis, kad iš tikrųjų to nematysime. Niekas nematė genialios Charkivo operacijos, ir ji pavyko. Tiesą sakant, viską, kas susiję su pasirengimu mūsų kontrpuolimui, reikėtų palikti mūsų kariškiams“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(185)
(11)
(174)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: