Naujas smūgis Maskvai! Rusijoje susprogdintas geležinkelis, nuo bėgių nuvirto daugybė vagonų (Video, foto)  ()

Gegužės 2-osios vakarą Briansko srities geležinkelyje vėl nugriaudėjo sprogimai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-03 Naujas smūgis Maskvai! Rusijoje susprogdintas geležinkelis, nuo bėgių nuvirto daugybė vagonų (Video, foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 2-osios vakarą Briansko srities geležinkelyje vėl nugriaudėjo sprogimai. Rusijoje susprogdintas geležinkelis, nuo bėgių nuvirto daugybė vagonų. Nuo bėgių nuverstas prekinis traukinys, kuris gabeno sierą ir salietrą.

Apie tai rašo rusiškas „Baza“ „Telegram“ kanalas praneša „Dialog.UA“.

„Iš apvirtusių vagonų išsiliejo, spėjama, siera ir nitratai. Dabar Ekstremalių situacijų ministerijos darbuotojai vėsina nukritusius vagonus ir išsiliejusias medžiagas“, – rašoma šaltinyje.

Šios informacijos patvirtinimo nėra. Pagal antrąją versiją traukinys gabeno naftos produktus. Įvairių šaltinių duomenimis, nuo bėgių nulėkė arba 8, arba 20 vagonų. Rusijos valdžia tikina, kad kalba eina apie „kelis“ vagonus.

Rusijos geležinkeliai apibūdindami tai, kas nutiko, nevartojo žodžių „sprogimas“ ir „sabotažas“. Jie parašė keistą frazę: „Pašalinių asmenų įsikišimas į geležinkelio transporto veiklą“.

Situaciją savo tinklaraštyje „Telegram“ komentavo Rusijos apžvalgininkas Anatolijus Nesmijanas (El Muridas). Jis mano, kad tai, kas įvyko, yra Ukrainos ruošimasis dideliam atsakomajam puolimui.

 

„Viskas pagal protokolą: prieš puolimą reikia dezorganizuoti priešo logistiką. Na, ir apkrauti poreikiu karštligiškai stiprinti maršrutų apsaugą, o tai, atsižvelgiant į jų ilgį, yra beveik tuščias reikalas. Įdomu, ar visa tai numatė ir genialus planas „Kyjivas per tris dienas“?“, – rašė jis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: