Neįtikėtina! Paskelbė, ko labiausiai bijo į nelaisvę patekę okupantai  ()

Rusų okupantas, nenorintis grįžti į savo pelkes, skundėsi dėl „sunkaus likimo“. Jis sakė, kad vadai su okupantais elgėsi kaip su „mėsos gabalais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai masiškai žūsta. O tie, kurie patenka į nelaisvę, atrodo, bijo tik vieno: grįžti namo į Rusiją. Vienas iš okupantų prisipažino, kad geriau būti nelaisvėje, sakė „24 kanalo“ šaltiniai ginkluotosiose pajėgose.

Niekas nenori okupantų, net jų pačių vadovybė. Okupantas pabrėžė, kad viršininkas „antrosios pasaulinės armijos“ atstovams pasakė, jog nori, kad jie visi būtų likviduoti, nes „užkniso“.

Okupantas pareiškė, kad netiki pokyčiais pačioje Rusijoje. Jis pabrėžė, kad ten žmonėms trūksta vienybės ir jie visi yra abejingi. Priežastis, matyt, yra mentalitetas.

 

„Žmonės yra tokie, toks tikriausiai yra jų mentalitetas. Vadinasi, kaip jie buvo auklėjami ir ugdomi, turbūt tokie ir užaugo“, - skundėsi rusų karys.

Okupantas nenori grįžti namo. Jis žino, kad ten jo nelaukia nieko gero.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(1)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()