„Tai kas vyksta, yra tiesiog akrobatika. Atrodo, ukrainiečiai surado silpniausią Rusijos vietą“  ()

Ukraina meistriškai krečia Rusijos karinę-politinę vadovybę, ruošdamasi dideliam kontrpuolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sabotažo veiksmų eilė Rusijoje turi savo „vyšnią ant torto“ - vakar dronas smūgiavo Kremliui. Tai, kaip teigia  Rusijos apžvalgininkas Anatolijus Nesmianas, yra didelio Ukrainos kontrpuolimo dalis.

Jis pastebėjo, kad karo įvykiai pradeda įsibėgėti. Ukrainiečiai pasirinko sumanią taktiką ir išnaudoja esminį  Putino režimo trūkumą – pasenusią, gremėzdišką Rusijos valdymo struktūrą.

Kasdien atliekamos mažos, bet itin nemalonios injekcijos (...) padaro ne tiek materialios žalos, kiek taikosi į propagandos sukurtą išmintingo ir viską matančio lyderio paveikslą“, – sakė Nesmianas. Sabotažas, jo žodžiais, taip pat byloja apie Ukrainos pasirengimą dideliam kontrpuolimui.

„Tai - chaosas, kurį Kyjivas  pradeda sėti ne tik artimame užnugaryje, (...) bet ir, pirmiausia, Kremliaus administracinėje sistemoje“, – aiškino Rusijos ekspertas.

Jis pripažino, kad Ukrainos taktika yra labai įspūdinga. Savo gynybos operacijose ukrainiečiai dar kartą demonstruoja gebėjimą žaisti silpnosiomis priešo pusėmis, maksimaliai išnaudodami savo stipriąsias puses.

 

Tai - tiesiog akrobatika – pragariškas karinių ir informacinių technologijų mišinys, kurį, aišku, ukrainiečiai įvaldė“, – rašo Nesmianas.

Jo žodžiais, toks kokybinis karinio planavimo šuolis yra naujos kartos žmonių – jaunimo – atėjimo į valdžią Kyjive rezultatas. Tai yra žmonės, kurie prieštarauja Kremliaus senbuvių vertybėms. Ir jie visiškai pranoksta Putino režimą, kuris veda šalį atga į praeitį.

(112)
(3)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: