„Ten tikra chaltūra“. „Superginklas“ pradėjo bombarduoti Rusiją – kas vyksta?  ()

Tep lep – kad tik būtų: rusai kenčia nuo savo pačių ginklų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo srityje rusiškos bombos ir toliau randamos išmėtytos šen bei ten, laukuose, miškuose, ežeruose, soduose, o kartais net pačiame Belgorode. Kaip gali būti, kad šis „superginklas“ tapo grėsme patiems rusams?

Tiesą sakant, čia nėra nieko stebėtino. Nuo pat pirmos dienos, kai okupantai pradėjo naudoti vadinamuosius planavimo ir skrydžio korekcijos modulius savo FAB-500 M62, kurie vėliau buvo pervadinti, pabrėžta, kad tai labai nekokybiškas ir mažai patikimas produktas.

Ten tikra chaltūra. Per tą laikotarpį, kai rusams pavyko juos panaudoti, buvo surinkta daugiau detalių apie tai, iš ko tiksliai šie moduliai pagaminti, ir kodėl eilinis rusų „superginklas“ yra dar vienas kūrinys iš mėšlo ir pagaliukų.

Visos jo problemos buvo žinomos nuo pat pirmųjų bombų modulio atsiradimo dienų. Tačiau modulis toks pigus, o rusai turi tiek daug bombų, kad jiems nerūpėjo net 50 proc. numestų bombų praradimas, nes kiti 50 proc. vis tiek pasiekia taikinį. Tačiau bombų defektų nuslėpti nebeįmanoma.

 

Juo labiau kad jos pradeda kristi ant Rusijos miestų pagal geriausias tradicijas „bombarduoti save, kad NATO išsigąstų“. Kol kas ne ant gyvenamųjų namų, bet labai arti jų. Taigi vienaip ar kitaip sugriauti Bachmuto daugiaaukščiai vieną dieną/naktį aidės Belgorode.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(1)
(51)

Komentarai ()