Skabejeva: „mano žiniomis, ką tik buvo iškviesta greitoji pagalba“ (Video)  ()

Liaudies deputatas Oleksandras Marikovskis pamokė Rusijos PABSEC delegacijos sekretorių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-06 Skabejeva: „mano žiniomis, ką tik buvo iškviesta greitoji pagalba“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 4 d., Ankaroje, Juodosios jūros ekonominio bendradarbiavimo (PABSEC) parlamentinės asamblėjos posėdyje, kilo muštynės tarp Ukrainos ir Rusijos delegacijų narių.

Ukrainos parlamentaras Oleksandras Marikovskis skėlė kelis antausius Rusijos delegacijos sekretoriui Valerijui Stavickiui, kuris išplėšė Ukrainos vėliavą iš liaudies deputato rankų.

Filmuotą muštynių medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Incidentas parodytas Olgos Skabejevos propagandinės programos eteryje. Anot jos, vienas iš Rusijos delegatų tiesiogiai susisiekė su studija ir papasakojo „apie Ukrainos provokaciją Ankaroje“. Tuo metu kadre pasirodė Marikovskis su Ukrainos vėliava. Atsakydamas Stavickis išplėšė parlamentarui vėliavą iš rankų ir bandė pasislėpti, tačiau jaunas Ukrainos liaudies deputatas greitai pasivijo agresorių ir trenkė jam į veidą.

 

Stavickio drąsa dingo akimirksniu, o jis pats pasislėpė už sargybinių nugarų.

Mano žiniomis, Valstybės Dūmos tarptautinio departamento darbuotojui, kurį Ankaroje užpuolė Ukrainos liaudies deputatas, ką tik buvo iškviesta greitoji pagalba“, – skundėsi Skabejeva ir pridūrė, kad Rusijos delegacijos sekretoriui buvo stipriai padidėjęs kraujospūdis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(185)
(2)
(183)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: