[ŽT] „Ukraina gali švęsti pergalę“. Vakar dienos įvykiai šokiravo „Z kanalus“  ()

Fronto linijoje kovojantys Ukrainos kariai pabrėžia, kad tarp „Wagner“ kovotojų nėra „sviedinių bado“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-06 [ŽT] „Ukraina gali švęsti pergalę“. Vakar dienos įvykiai šokiravo „Z kanalus“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos propagandistai ir kiti Rusijos karo nusikaltėlių bendrininkai, po „Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino ultimatumo palikti Bachmutą, nukabino nosis, praneša „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Rusijos politinis „veikėjas“, save laikantis publicistu, Jegoras Cholmogorovas rašė, kad dabar Ukraina gali švęsti pergalę.

Kartu jis pažymėjo, kad Ukraina šią pergalę iškovojo neva ne tiek dėl ginkluotųjų pajėgų, kiek... Ir čia užsimena arba apie išdavystę, arba apie klaidingus skaičiavimus Rusijos kariuomenėje.

Savo ruožtu kiti Rusijos propagandistai taip pat rašo labai nelinksmus įrašus po Prigožino pareiškimo. Jie nebesuvokia, ar tai kažkokia priešo klaidinimo taktika, ar „Wagner“ Bachmute tikrai taip blogai.

 

Verta pažymėti, kad Prigožinas yra Ukrainos priešas, todėl jo „isterijomis“ tikėti nereikia. Fronto linijoje kovojantys Ukrainos kariai pabrėžia, kad tarp „Wagner“ kovotojų nėra „sviedinių bado“, rusų apšaudymo intensyvumas vis dar didelis, todėl Prigožino pareiškimai ir planai palikti Bachmutą gali būti tyčinė dezinformacija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(116)
(3)
(113)

Komentarai ()

Susijusios žymos: