„Nesijaudinkite. Kontrpuolimo nebus“. Karo ekspertas skelbia netikėtą žinią  ()

Kovalenko teigia, kad „kontrpuolimo nebus“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Aleksandras Kovalenko paaiškino, kaip okupantus paveikė kalbos apie būsimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą.

Žinomas Ukrainos tinklaraštininkas Aleksandras Kovalenko nusprendė sumaišyti priešo kortas, padarydamas pareiškimą, kad kontrpuolimo nebus. Karo ekspertas priminė, kaip rusai leidžia sau viešai kalbėti netiesą arba tikrus faktus pakeičia Kremliui reikalinga informacija. Atsižvelgdamas į tai, kas išdėstyta, „Blogosios Odesos“ ekspertas rimtu žvilgsniu pareiškė ukrainiečiai yra tiesiog „balti ir pūkuoti“, todėl apie jokį puolimą net negalvoja.

Aleksandro Kovalenko interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti "YouTube".

Televizijos laidos vedėjas klausė, ar okupantų emocinę ir psichologinę būseną paveikė triukšmas dėl artėjančio Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.

Atsakydamas karo ekspertas išsakė savo požiūrį: „Prisimenate, kaip 2021 m. spalį jie pradėjo demonstratyviai traukti savo karius prie sienos su Ukraina? Ir visa tai tęsėsi iki 2022 m. vasario 24 d. Ir kiekvieną dieną buvo tas pats klausimas: kada bus puolimas, kada bus invazija, ir ar Rusija nuspręs įsiveržti į Ukrainą“.

Tada Aleksandras Kovalenko išsakė savo pagrindinę mintį, kurią apibendrino aukščiau: „Tada visą laiką buvo tokios prognozės, ir kiekvieną savaitę buvome tokioje įtampoje. Vienas leidinys sakydavo, kad tai įvyks tada, o kitas – kad po dviejų savaičių. Nuolat buvome įtampoje, turėjome analizuoti ir sakyti, kad trūksta šio ištekliaus ir pan. Ką rusai visą laiką kalbėjo iš visų savo platformų? Tai mūsų teritorija, mes joje darome, ką norime, tai yra kariuomenės perdislokavimas, jokios grėsmės Ukrainai nėra, mes tokie balti ir pūkuoti. Ir dabar mes tokie balti ir pūkuoti. Nebus jokio kontrpuolimo. Mes tik diskutuojame kontrpuolimo tema“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(7)
(123)

Komentarai ()

Susijusios žymos: