[ŽT] N-18! Virusinis video, kaip sužeistas Ukrainos karys pats vienas nužudo 6 okupantus (Video)  ()

Kovotojas atsidūrė vienas prieš rusus, nepasimetė ir davė priešui galingą atkirtį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-08 [ŽT] N-18! Virusinis video, kaip sužeistas Ukrainos karys pats vienas nužudo 6 okupantus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

30-osios brigados, pavadintos kunigaikščio Konstantino Ostrogiškio vardu, karys su šaukiniu „Činaz“ vienas likvidavo Rusijos Federacijos 6 žmonių puolimo grupę. Tai atsitiko Bachmuto kryptimi.

Vaizdo įrašas apie nuostabų Ukrainos kario kovinį darbą greitai išplito internete.

„Kovotojas su šaukiniu „Činaz“ vienas patsi sunaikino iš karto 6 įsibrovėlius. Gavo smegenų sukrėtimą, bet toliau kovojo. „Činaz“ – įsibrovėliai – 6:0“, – komentavo kariškis Anatolijus Štefanas.

Rusijos Federacijos puolimo grupė bandė susigrąžinti prarastą pziciją ir pajudėjo į priekį. Kovotojas atsidūrė vienas prieš rusus. Jis nepasimetė ir davė priešui galingą atkirtį.

 

„Iš pradžių išgirdau balsus, o paskui iš apkaso išnirusį veidą... Mūsų akys susitiko. Po to sekė šaudymasis ir „keitimasis“ granatomis. Stengiausi neleisti jiems pakilti, kad galėtų nusitaikyti į mane ir mėčiau granatas. Dėl to pašalinau vieną, antrą, trečią“, – pasakojo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys.

Kai viskas baigėsi, jis manė, kad praėjo vos pora minučių. Tačiau paaiškėjo, kad kovotojas su priešu kovėsi pusvalandį. Draugai jį sėkmingai evakavo iš mūšio lauko. Dabar herojus gydomas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(3)
(94)

Komentarai ()

Susijusios žymos: