„Jie atrodo kaip idiotai“. Skelbiama, ką daro saugumo pajėgos ir kontržvalgyba  ()

Rusijos saugumo pajėgos nesugeba kontroliuoti Rusijos teritorijos, kuri karo su Ukraina metu pasirodė esanti labai pažeidžiama diversantams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sparčiai plečiasi partizanų sabotažinės veiklos Rusijos teritorijoje geografija. Visoje Rusijoje liepsnoja gaisrai, sprogsta sandėliai su kuru ir tepalais.

Pranešimų apie sabotažą Rusijos užnugaryje antplūdis pasiekė tokį lygį, kad Rusijos specialiosios tarnybos, kariuomenė, saugumo pajėgos ir kontržvalgyba atrodo nekompetentingi ir nesusitvarkantys su Ukraina idiotai. Tai savo „Telegram“ kanale pareiškė rusų tinklaraštininkas ir politikos analitikas Anatolijus Nesmianas.

Anot jo, pastaruosius 20 metų valdant V. Putinui Rusijos propaganda pasakojo apie pažangiausius pasaulyje „neprilygstamų“ ginklų pasiekimus. Tačiau pradėjusi karą prieš Ukrainą, Rusija pasijuto bejėgė pasipriešinti galingai ardomajai veiklai savo pačios užnugaryje.

Kyla logiškas klausimas: kaip su visu tuo turėjo kovoti milžiniškos torpedos, sukeliančios cunamius, ir kitos 29 machų greičiu nenuspėjamomis trajektorijomis skriejančios raketos? Ar tie idiotai, kurie užsiiminėjo nesąmonėmis, rodė šmeižikiškus animacinius filmus ir vietoj normalių karinių statinių statė pagoniškas šventyklas su Hitlerio kepurėmis, dabar supranta, kad yra idiotai, ar vis dar ne?“ - pažymi ekspertas. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: