Šokiruoti būtų visi: rusai gegužės 9-ąją gali padaryti kai ką siaubingo  ()

Kokią provokaciją Rusija planuoja per gegužės 9 d. paradą Maskvoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvoje vis dėlto bus surengtas Pergalės dienos paradas. Tačiau Rusija gali jį panaudoti dar vienai provokacijai prieš savo gyventojus, kad vėliau apkaltintų Ukrainą „teroristiniais išpuoliais“.

Rusija yra pajėgi padaryti bet ką, kad dar kartą pateisintų savo agresiją ir pasaulio akyse demonizuotų Ukrainą, „24 kanalui“ sakė Rusijos ir Ukrainos karo veteranas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos majoras ir karo ekspertas Oleksijus Getmanas.

Gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba įspėjo, kad gegužės 9 d. gali būti Rusijos provokacijų. Visų pirma buvo kalbama apie provokacijas vadinamojoje Padniestrėje arba Baltarusijoje.

Tačiau yra tokia bloga nuojauta, kad Maskvoje per Pergalės dienos paradą jie gali ką nors padaryti. Jie ten gali šaudyti net cheminiais ginklais, jų turi daug“, - pabrėžė ginkluotųjų pajėgų atsargos majoras.

 

Viskas tam, kad vėliau dėl visko apkaltintų Ukrainą. Atrodo, kad Ukrainos pusė ne tik sugadino „šventę“, bet ir panaudojo draudžiamus ginklus. Getmanas pabrėžė, kad iš rusų galima tikėtis visko, net ir tokių ciniškų veiksmų prieš savo pačių žmones.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(9)
(48)

Komentarai ()

Susijusios žymos: