[ŽT] Apokaliptinis scenarijus: „kas bus po pralaimėjimo Ukrainai“  ()

Dalis Rusijos elito jau planuoja gyvenimą po Putino ir pralaimėjimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos elitas jau ruošiasi įvairiems apokaliptiniams Rusijos scenarijams. Tai pareiškė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovas Andrejus Jusovas, praneša Censor.NET, remdamasis „RBC-Ukraina“.

„Tokie žmonės kaip Prigožinas, kai kalbame apie Rusijos vadinamąją visuomenę, jei jis ką nors sako – jis kalba ne tik savo vardu, bet ir savo partnerių, globėjų, kurie leidžia tokius pareiškimus ir tokias kalbas, vardu. Dalis Rusijos vadinamojo politinio, valdžios elito svarsto įvairius scenarijus, tarp jų ir planuoja kažkokį gyvenimą po Putino, po pralaimėjimo kare su Ukraina. Taigi jie ruošiasi įvairiems apokaliptiniams (bet iš tikrųjų realiems) Rusijos scenarijams“, - sakė jis.

 

Jusovas pridūrė: „ši plataus masto agresija buvo didžiulė klaida, kuri šiuolaikinei Rusijai jau kainavo nepaprastai brangiai. Kuo ilgiau agresija tęsis, tuo labiau ši kaina augs“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(2)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: