[ŽT] CŽA sugalvojo, kaip gauti daugybę slaptos informacijos iš Rusijos (Video)  ()

„Susisiekite su mumis. Galbūt aplinkiniai nenori girdėti tiesos. Mes norime.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-17 [ŽT] CŽA sugalvojo, kaip gauti daugybę slaptos informacijos iš Rusijos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Centrinė žvalgybos valdyba įsteigė „Telegram“ kanalą, kuriame rusams pateikiamos instrukcijos, kaip saugiai su ja susisiekti ir perduoti informaciją.

Kanalas buvo sukurtas balandžio 13 d., tačiau pirmosios publikacijos jame pasirodė tik gegužės 16 d., skelbia Censor.NET.

CŽA nori žinoti tiesą apie Rusiją, mes ieškome patikimų žmonių, kurie žinotų ir galėtų mums pasakyti šią tiesą. Jūsų informacija gali būti vertingesnė, nei manote“, – rašoma kanale.

Ji taip pat paskelbė instrukcijas, kaip saugiai susisiekti su CŽA. Rusams patariama tam naudoti Tor arba VPN.

„Ar esate karininkas? Dirbate žvalgybos, diplomatijos, mokslo, aukštųjų technologijų srityse, ar bendraujate su žmonėmis, kurie tuo užsiima? Ar turite informacijos apie ekonomiką ar aukščiausią Rusijos Federacijos vadovybę? Susisiekite su mumis. Galbūt aplinkiniai nenori girdėti tiesos. Mes norime“, – ragina CŽA.

 

Projekte dalyvaujantys CŽA pareigūnai CNN sakė, kad Rusijos invazija į Ukrainą sukūrė istorinę galimybę „rusams ateiti pas mus ir pateikti informaciją, kurios reikia JAV“. Anot jų, ankstesnė verbavimo banga plataus masto invazijos pradžioje buvo sėkminga ir leido „užmegzti kontaktą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: