Galingai. Rusijos brigados vadas kai ką pasakė Solovjovui ir iš karto tapo „200-uoju“  ()

Brigados vadas tikino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos yra silpnos ir viskuo nusileidžia Rusijos kariuomenei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Bachmuto žuvęs Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų 4-osios motorizuotųjų šaulių brigados vadas pulkininkas Viačeslavas Makarovas prieš pat mirtį dalyvavo propagandinėje Vladimiro Solovjovo pokalbių laidoje. Interviu jis patikino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos neva yra silpnos ir viskuo nusileidžia Rusijos kariuomenei.

Interviu su okupantu Makarovu ištrauką galima rasti „Ukraina 365“ „Telegram“ kanale.

Taigi, (Ukrainos ginkluotosios pajėgos – red.) yra motyvuotos, atkaklios, bet nusileidžia mums skaičiumi, kiekybe, ginklų kokybe. Nusileidžia mums. Silpni, silpni“, – interviu sakė Makarovas.

Visai netrukus jis buvo likviduotas Bachmuto kryptimi. Ukrainos ginkluotosios pajėgos atakavo okupantų štabą, ten, be Makarovo, žuvo ir jo pavaduotojas pulkininkas Jevgenijus Brovko bei nemažai kitų aukštų Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų karininkų. 

 

Pastebėtina, kad Rusijos Federacijos gynybos ministerija, po Makarovo ir Brovko likvidavimo, nesilaikė standartų ir pripažino jų mirtį. Tikriausiai tai buvo padaryta siekiant paneigti gandus apie Rusijos armijos pabėgimą Bachmuto kryptimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(0)
(93)

Komentarai ()

Susijusios žymos: