[ŽT] „Kitą savaitę Rusijos kariuomenė gali prarasti visas pozicijas“. Z-kanalas paskelbė apie katastrofą, žinutė skubiai ištrinta  ()

Karo propagandistas buvo priverstas pašalinti savo žinutę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Situacija fronte prie Donecko Rusijai tokia prasta, kad okupantai stengiasi nuslėpti informaciją apie artėjančią katastrofą. Gegužės 17 d. internete pasirodė rezonansinė Rusijos Z-karinio vado iš Maskvos Michailo Lučino publikacija, kurioje teigiama, kad rusai artimiausiu metu tikisi labai blogų žinių iš Marjinkos (okupuoto Donecko priemiesčio).

Lučinas teigė, kad artimiausią savaitę Rusijos kariuomenė gali prarasti visas pozicijas, kurias per kelis mėnesius pavyko labai sunkiai užimti. Jo žinutė pasirodė tokia rezonansinė, kad karo propagandistas buvo priverstas pašalinti Rusijos auditorijai „nepatogią tiesą“, apie kurią jis pranešė savo naujame įraše „Telegram“ kanale.

„Ankstesnis postas buvo pašalintas viršininkų prašymu“, – pripažino jis.

Šiuo metu pranešimas yra ištrintas ir jo negalima peržiūrėti, tačiau išliko ekrano nuotraukos. Tuo pat metu Lučinas pranešė, kad dabar jis turi paskelbti ką nors teigiamo, kad visi pamirštų anksčiau paskelbtą „nepatogią tiesą“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(0)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: