[ŽT] „100% pralaimėjimas“. Ukraina smogė su „Storm Shadow“, pasekmės baisios (Video)  (2)

Rusai rado raketų skeveldrų, o tai tik patvirtina faktą, kad tokio tipo ginklą išbandė Ukrainos kariškiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas Romanas Svitanas pirmiausia priminė, kad iš Generalinio štabo nėra oficialaus patvirtinimo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos panaudojo „Storm Shadow“. Kita vertus, patyręs kariškis daro prielaidą, kad kaip tik tokios raketos atakavo laikinai užimtą Luhansko srities teritoriją. Rusai rado raketų skeveldrų, o tai tik patvirtina faktą, kad tokio tipo ginklą išbandė Ukrainos kariškiai.

Romano Svitano interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas teigė: „Jos kovinė galvutė yra pusės tonos, kaip ir „Kinžal“, tai yra tai, ką gavo Rusijos kariniai objektai Luhansko teritorijoje – tai pusė tonos tokio sprogmens“.

 

Tada Svitanas pridūrė: „Visos raketos praėjo. 100% pralaimėjimas. Mes tai matėme. Yra  patvirtinimas, todėl galime pasakyti, kad britai yra šaunuoliai: ta prasme, kad jie jas perdavė mums ir kad jie sukūrė gerą raketą kartu su prancūzais, bet mūsų aviatoriai, mūsų oro pajėgos, kurie ją panaudojo, taip pat šaunuoliai, nes gudriai sugalvojo, kaip ją pakabinti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(171)
(5)
(166)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: