„Putino eros pabaiga“: Lenkijos gynybos ministerija papasakojo, kaip atrodys Ukrainos pergalė  ()

Gynybos ministro teigimu, lenkai mato bent jau Kremliaus lyderio eros pabaigą, tačiau Putino imperialistinės tendencijos tebėra aktualios ir galioja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas Ukrainoje baigsis Ukrainos sąlygomis. Jo baigtį lems suvereni šalies valdžia, o Lenkija jas palaikys. Tai gegužės 18 d. interviu Lenkijos leidiniui portalsamorzadowy.pl pareiškė Lenkijos gynybos ministras Mariuszas Blaszczakas.

Pasak Lenkijos gynybos ministro, Rusijos agresija prieš Ukrainą įrodė, kad kitos šalys jokiu būdu negalės pasitikėti Kremliumi.

„Imperialistinės tendencijos ten vis dar aktualios ir visu pajėgumu. O Lenkija apie tai kalba jau seniai. Mes signalizavome ir perspėjome apie grėsmę iš Rusijos. Laimei, Vakarai ir NATO išlaikė gerą ryžto išbandymą“, - pažymėjo Blaszczakas.

 

Jis taip pat akcentuoja, kad karo Ukrainoje sąlygomis Lenkijos kariuomenė ir toliau sparčiai apsiginkluoja modernia technika, kurią perka iš Korėjos ir JAV.

Ministras taip pat pažymėjo, kad Lenkija tikisi, kad dabar stebima bent „Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino eros pabaiga“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()