[ŽT] Okupuoto Sevastopolio gyventojai skelbia girdėję net 14 sprogimų. Kas vyksta?  ()

Sevastopolio okupacinės administracijos vadovas Michailas Razvožajevas tvirtina, kad mieste nieko nevyksta. Tačiau Sevastopolio gyventojai skundžiasi gąsdinančiais garsais, panašiais į tuos, kuriuos skleidžia bepiločiai orlaiviai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 18 d. 16 val., Sevastopolio gyventojai girdėjo garsus, kurie atrodė kaip sprogimai. Informacija apie tai pasirodė vietiniuose „Telegram“ kanaluose.

Žmonės skundėsi girdėję 14 į sprogimus panašių garsų. Jie taip pat sakė girdėję Rusijos oro gynybos sistemų darbą. Sevastopolio gyventojai baiminasi, kad miestą atakuoja dronai.

Sevastopolio okupacinis gubernatorius Michailas Razvožajevas savo „Telegram“ kanale pareiškė, kad triukšmą sukėlė laivynas. „Šis laivynas vykdo oro gynybos įgulų treniruotes, įskaitant šaudymus, prie Šiaurinio molo. Mieste viskas ramu“, - rašė Razvožajevas.

 

Ukraina iki šiol nekomentavo sprogimų Sevastopolyje. Tai, kad rusai treniruojasi, iš tikrųjų yra tikėtina. Kryme statomi įtvirtinimai taip pat liudija, kad okupantai ruošiasi Ukrainos karinėms operacijoms.

(12)
(0)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: