[ŽT] „Kreipiuosi viešai, nes mano laiškų nebeskaito“. Prigožinas skelbia apie rusų triuškinimą prie Bachmuto  ()

Anot Prigožino, reguliarūs Rusijos daliniai atsitraukė 570 metrų į šiaurę nuo Bachmuto, atidengdami įsibrovėlių flangus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas apkaltino reguliariosios Rusijos armijos dalinius, kad jie atsitraukė 570 metrų į šiaurę nuo Bachmuto, palikdami neapsaugotus jo kovotojų flangus.

Prigožinas, kuris ne kartą kaltino aukščiausią Rusijos karinę vadovybę, kad jie nepakankamai remia savo vyrus, paprašė Gynybos ministerijos padaryti viską, kas įmanoma, siekiant apsaugoti Bachmuto flangus. „Deja, Rusijos gynybos ministerijos daliniai atsitraukė 570 metrų į šiaurę nuo Bachmuto, atidengdami mūsų flangus“, – sakoma Prigožino balso žinutėje.

Jis pareiškė, kad kreipiasi asmeniškai į Rusijos gynybos ministerijos atstovus. „Kreipiuosi į aukščiausią Gynybos ministerijos vadovybę – viešai – nes mano laiškai neskaitomi. Neatsisakykite flangų“, – sakė jis, turėdamas omenyje Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu ir Generalinio štabo viršininką Valerijų Gerasimovą.

 

„Wagner“ vadovas sako, kad jo organizacija užėmė didžiąją sugriauto miesto dalį. Tačiau Ukraina teigia, kad pastarosiomis dienomis jos pajėgos atkovojo nemažai teritorijų aplink Bachmutą.

(14)
(1)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: