„Atrodo, Ukrainos generolai įviliojo rusus į spąstus“. Skelbiama, kas nutiko  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos paspendė spąstus rusams Bachmute.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai faktiškai įviliojo rusus į spąstus Bachmute, leisdami okupantams įžengti į miestą, ir priešą apeinant iš šonų. Taigi Rusijos kariuomenė faktiškai pateko į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų spąstus ir pateko į aklavietę. Apie tai rašo karo ekspertas ir „IS“ („Informacinio pasipriešinimo“) grupės koordinatorius Aleksandras Kovalenko.

Savo „Telegram“ kanale jis pažymi, kad padėtis mieste yra sudėtinga, nes okupacinės pajėgos ir toliau spaudžia Ukrainos garnizoną vakarinėje miesto dalyje. Tačiau lygiagrečiai su tuo lemtingi įvykiai vyksta už apgyvendintos teritorijos ribų.

„Nežinau ir negaliu žinoti, kokius planus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Generalinis štabas dabar įgyvendina prie Bachmuto, tačiau adekvačiai įvertinęs tai, kas vyksta, dinamiką iš savaeigės artilerijos dalinių pusės ir Rusijos okupacinių pajėgų galimybes, galiu padaryti tik vieną išvadą – artimiausiu metu okupacinė vadovybė turi išvesti savo dalinius iš miesto“, - pažymi jis.

Iš tikrųjų rusai pateko į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų spąstus.

 

„Tačiau Rusijos okupacinių pajėgų vadovybė vargu ar tam ryšis, nes ji krauju pasruvusiomis akimis mato vakarinį miesto pakraštį ir skelbia, kad jau tuoj tuoj užims miestą-tvirtovę... Tačiau jiems šis miestas yra spąstai. Tai, kad rusai atsisako pripažinti faktą, jog buvo įvilioti į spąstus, rodo ir tai, kad dabar jie traukia papildomas pajėgas Bachmuto link, silpnindami kitas fronto dalis ir sukurdami precedentą persotinti ir taip labai ankštą vietą. Na, labiau mainų fondą“, - pažymi ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(1)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: