Vadim Volovoj. Kiek atominių elektrinių bus Baltijos regione?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Vienmedis 2010-05-10 14:32
Bet... Lietuviai kaip visada...
Vienmedis 2010-05-10 14:37
"..objektyviai propogandinis rusų straipsnis.." o elektros energiją bus parankaiusia iš Kaleningrado sr. "transliuot"..
Vienmedis 2010-05-10 14:42
[quote="Strong_Bad"]Kuo daugiau atominiu tuo geriau, nes del to turetu mazet kaina. Pasistate mazeikiu nafta - pyst pardave visas akcijas- va ir pastangos islikt nepriklausomais. Dabar jei statys Atomine elektrine, kur garatijos, kad sukisusi milijardus musu pinigu, vel neparduos kamnors pusvelciui? ... Panašu , kad taip ir būtų. Na, nebent ES dėl politinių sumetimų isikištų tik..Jau tikrai niekam ES Lietuvos politiniai kaprizai nerūpi.
dododo 2010-05-11 22:37
"Rusija bus nesuinteresuota atjungti elektros energiją Lietuvai, nes siekia ją pardavinėti". Tas juokingiausiai sakinys nuskambėjo. Nu straipsny gal kažkiek tiesos yra.. Bet vos ne toks agitacinis - begit vaikai atgal pas mamyte rusija.. Joo. Kas liecia Astravo AE tj projektas ten absurdiskai pasirode per aplinkos poveikiui ataskaita.. Stato kuo arčiau Vilniaus, bet kuo tuoliau nuo savo miestų. Bet jei norės pasistatys, gi ta kaimynių nuomonė tik dėl vaizdo. Na o Kaliningrade tj ne visai tiesa kad yra visa infrastruktura isvystyta. Pirma reikes tinklus naujus nusitiest tokiai galiai kiek ten 55o kv zodziu. Rusas
dododo 2010-05-11 22:41
tj jo dbr uzsejam visa lietuva zilviciais ir gyvenam... jeigu silumines elektrines mazutu varomos negali atomines energijos kompensuot tj gal geriau malkom kurenkim
immortallt 2010-05-12 00:29
Zilviciu trest nereikia, zemes dirbti nereikia! Tai greitai augantis krumas, kuri isnaikinti yra beprasmiskai sunku... Isskyrus geros chemijos pavaryt. O auga jis ten, kur nieko kito auginti neina.
kionig 2010-05-16 01:42
Vadinasi jei mes norime energetines nepriklausomybes turime pasistatyti patys atomine pirmesni. Aisku cia utopija zinant musu valdininkus ir verslininkus. Aisku Lietuva turetu pletoti atsinaujinanciu energetiniu saltiniu infrastruktura, nes vistiek mes esame isipareigoje ES iki 2012 lyg pasgaminti apie 21% el. energijos is atsinaujinanciu saltiniu. Kvaila teisine baze apriboja patiems zmonems investuoti i vejo ir saules energetikos elementus. Taip kad kas pirmas cia pasistatys ir kur pastatys tai nera didelio skirtumo, svarbu jau bus kaina uz kiek ja supirks ir uzsimes el. tinklai antkaini.