„Jis turi liguistą potraukį šiai temai“ - netikėta versija, kas Simonian galėjo atsiųsti „pikantišką siuntinį“  ()

Margarita Simonian išsigando, kad jai kažkas atsiuntė sprogmenį, bet tai tebuvo vibratorius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-20 „Jis turi liguistą potraukį šiai temai“ - netikėta versija, kas Simonian galėjo atsiųsti „pikantišką siuntinį“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Insider“ žurnalistas Timuras Olevskis mano, kad vibratorių Simonian galėjo atsiųsti Jevgenijus Prigožinas, kuris dar nuo kalėjimo laikų turi keistą požiūrį į seksą ir su tuo susijusias temas.

Olevskis mano, kad sekso žaisliukas Simonian atsiųstas tarsi pasityčiojimas - šis tas, kas Rusijos kalėjimuose yra labai įprasta. Kalėjimo temos Rusijos visuomenėje dabar yra labai populiarios.

Ir, ko gero, Prigožinas yra apsėstas sekso temos. Jis yra ryškus ryškus kalėjimo kultūros atstovas. Ir panašu, kad jis mano, kad Rusijos visuomenė yra artima tai kultūrai. „Nežinau, ar jis ką nors supranta apie Rusijos žmones. Gal aš nieko apie juos nieko nežinau, o jis žino“, – samprotavo Olevskis.

 

Tačiau Simonian išgąstis buvo tikras - ji tikrai išsigando vibratoriaus, manydama, kad tai - sprogmuo. Tai rodo įtampą, kurią patiria Rusijos propagandistai. Ir gali būti, kad jie pradės nutilti ar apskritai trauksis.

(43)
(4)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: