„Pseudoimperija išprotėjo“. Skelbiama apie netikėtą psichozę Rusijoje  ()

Su tokiu požiūriu laimėti neįmanoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karas, ypač egzistencinis, kai pralaimėjimas prilygsta mirčiai, yra ir dvasinė konfrontacija. Laimi ne tik karių skaičius, ginklų modernumas, bet ir žmonių dvasios stiprybė.

Rusų informacinėje erdvėje vyraujanti psichozė Ukrainos puolimo atžvilgiu yra būtent tai, ko reikia.

Vos tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo taktines kontratakas Bachmute ir kariuomenės perdislokavimą, pseudoimperija tiesiog išprotėjo: Ukrainos ginkluotosios pajėgos žengia į priekį, ruošiamasi Belgorodo puolimui (kam, po velnių, to reikia?), o Rusijos kariuomenė palieka savo pozicijas ir bėga. Kai ką nors panašaus išmetame į informacinę erdvę, tai suprantama, tai yra priešo demoralizacija. Bet tai jie, jų karo korespondentai ir provyriausybiniai tinklalapiai.

Ir tai reiškia:

Pirma, pasalūniškieji imperialistai puikiai supranta, kad įsiveržimas į Ukrainą buvo neišprovokuota agresija. Todėl jie laukia teisingo ir pelnyto atpildo.

 

Antra, jie puikiai supranta, kad jų nemotyvuotos kariuomenės būklė ten nepatenkinama, todėl ruošiasi pralaimėjimui.

Kartu jie bijo. Rusijos valdžiai ir jos tarnams tai bus pabaiga – viešpatavimo, turtų, nebaudžiamumo, o daugeliui – ir gyvenimo. Štai kodėl jie visur mato Ukrainos diversines-žvalgybines grupes ir yra pasirengę šaukti apie ukrainos puolimą, nors pasirengimas jam dar tik vyksta.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(214)
(6)
(208)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: