[ŽT] Rusai, ko gero, numušė savo lėktuvą. Netikėta žinia, kas įvyko Rusijoje (Video)  ()

Oro gynybos sistema sunaikino objektą danguje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 25 d., apie 22.00 val. Rostovo srityje, netoli Morozovsko karinio aerodromo, oro gynybos sistema sunaikino objektą danguje. Iš pradžių Rusijos Federacija teigė, kad tai buvo raketa, skridusi link aerodromo.

Vienas iš karo ekspertų atkreipė dėmesį į tai, kad atstumas nuo fronto linijos iki avarijos vietos yra beveik 300 km. Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms šaudyti tolimojo nuotolio britiškomis raketomis nebuvo prasmės, nes jos tiesiog galėjo nepasiekti tikslo, informuoja „Ukraina 365“.

Tačiau vėliau nemažai Rusijos kanalų paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje vaizdo įrašą nufilmavusi moteris teigia, kad tai būtent lėktuvas, o ne raketa. Kadre ji skundėsi, kad negali dar labiau priartinti krentančio objekto, tačiau yra 100% įsitikinusi, kad tai lėktuvas.

Yra žinoma, kad Rusijos Federacijos karinė aviacija yra įsikūrusi Morozovsko aerodrome. Kalbame apie lėktuvus Su-34, Su-24 ir Su-24M. Gali būti, kad vienas iš šių tipų orlaivių tapo savo oro gynybos sistemos auka. Tą pačią dieną Rusijos Federacija prarado mažiausiai vieną lėktuvą Su-25.

Ukrainos oro pajėgos praneša, kad vienas toks lėktuvas buvo numuštas Zaporižios kryptimi, o antrasis buvo smarkiai apgadintas, tačiau jam pavyko pasiekti Melitopolio oro uostą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(1)
(69)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: