Kova už „Gyvybės kelią“ Bachmute. Skelbiami nuožmaus mūšio vaizdai (Video)  (0)

Paskelbtas vaizdo įrašas apie nuožmias kovas dėl „Gyvybės kelio“ Bachmute.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečioji atskiroji šturmo brigada paskelbė vaizdo įrašą apie rusų pozicijų šturmą Bachmuto „Gyvybės kelyje“*. Mes kalbame apie greitkelį T0504, nuo Časiv Jaro per Chromovę iki Bachmuto.

Kaip matyti iš 3-iosios šturmo brigados paskelbtos filmuotos medžiagos, kovinės misijos metu kariai patenka į priešo apkasus ir, palaikomi bepiločių orlaivių, artilerijos ugnimi sunaikina užpuolikus per kelių metrų atstumą.

Pažymima, kad dėl sėkmingos karinės operacijos buvo likviduota 30 įsibrovėlių. 3-ioji atskiroji šturmo brigada pašalino rusus iš „Gyvybės kelio“, todėl priešas nebegali ugnimi kontroliuoti šio maršruto.

Už drąsą ir didvyriškumą aštuoniems 3-iosios atskirosios šturmo brigados 1-ojo šturmo bataliono 3-iosios kuopos kariams Ukrainos sausumos pajėgų vadas įteikė garbės ženklelius ir valstybinius apdovanojimus.

 

* „Gyvybės kelias“ – paskutinis asfaltuotas kelias, kuriuo galima pristatyti amuniciją, kitą reikalingą įrangą ir maistą miesto gynėjams, siųsti pastiprinimą ir evakuoti sužeistus bei žuvusius karius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: