[ŽT] Visiška Rusijos gėda. Skelbiamas netikėtas video, kas nutiko Čiuvašijoje (Video)  ()

Kremliui svarbiau nužudyti daugiau ukrainiečių, nei pagerinti pačių rusų gyvenimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Kremlius beveik kasdien išleidžia šimtus milijonų dolerių Kyjivo apšaudymui, gyvenimo sąlygos Rusijos kaime ir toliau prastėja. Iliustratyvų to pavyzdį paskelbė Rusijos „Telegram“ kanalas „Serditaja Čiuvašija“.

Kanalas skelbia, kad greitoji pagalba negalėjo pasiekti Holovo kaime gyvenančio paciento dėl avarinio tilto būklės. Todėl ligonį į greitosios pagalbos automobilį teko vežti karučiu.

Į publikaciją sureagavo oficiali rajono administracijos paskyra. Pareigūnai teigė, kad tiltas į kaimą yra saugus, o greitoji neva tiesiog bijojo įvažiuoti į kaimą, nes po lietaus nuplauti keliai. Tačiau vietos gyventojai komentaruose paprieštaravo:

 

„Sodo karutis dar gali pravažiuoti, bet technika mažai tikėtina. Šioje vietoje jau įvyko mirtina avarija“, – tilto būklę apibūdino vietos gyventojai.

Kaip paaiškėjo, tokie atvejai būdingi Rusijos užnugaryje. Kovo mėnesį tos pačios Čiuvašijos gydytojai turėjo vilkti žmogų 2 km per sniegą plastikiniame padėkle, nes Bolšaja Vylos kaime kelio iš viso nebuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(2)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: