To dar nėra buvę! Siūloma išvesti karius iš Ukrainos ir gelbėti Rusiją (Video)  ()

Olgos Skabejevos propagandinės pokalbių laidos „60 minučių“ transliacijos su kiekviena diena tampa vis pesimistiškesnės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-03 To dar nėra buvę! Siūloma išvesti karius iš Ukrainos ir gelbėti Rusiją (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Smūgiai Belgorodo srityje ir vis dažnesni rusų savanorių reidai Rusijos Federacijos pasienio teritorijose atėmė iš propagandistės Olgos Skabejevos optimizmą ir tikėjimą „antrąja armija“. Susidaro įspūdis, kad Kremliaus režimo šalininkė nebetiki pergale ir stengiasi paruošti savo žiūrovus okupantų sutriuškinimui.

Paskutinėje laidoje svečiai pritarė Belgorodo srities gubernatoriaus siūlymui „aneksuoti“ Charkivo sritį, kad Rusijos teritorija nebūtų bombarduojama.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Jaučiama, kad Belgorodo srityje nepakankamai sutelktos mūsų pajėgos. Ten nieko nėra“, - pasakė Skabejeva.

„Aš neturiu tokio įspūdžio. Yra, yra, yra, yra! Yra pasienio apsaugos pajėgos, kurios gali išspręsti tą užduotį („nustumti“ sukilėlius - red.)“, - atsakė svečias.

 

Kartu jis pasiūlė sustiprinti pajėgas Belgorodo srityje, perskirstant jas iš kitų krypčių: „Jei yra tokie veiksmai, žinom, turi augti pajėgos. Taip, turi būti permetamos iš kitų krypčių (iš Ukrainos – red.). Nėra kur dėtis. Mes turime saugoti žmones, tai mūsų konstitucinė pareiga.“ 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(3)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: