Netikėta žinia. Į Belgorodą norima įvesti Kazachstano kariuomenę (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas atsakė į klausimą, ar Rusija gali panaudoti Kazachstano kariuomenę apsaugoti Rusijos Federacijai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-05 Netikėta žinia. Į Belgorodą norima įvesti Kazachstano kariuomenę (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas Olego Ždanovo vaizdo įrašų prenumeratorių sakė: internete pasirodė informacija, kad Rusijos valdžia nori siųsti taikdarius iš Kazachstano į Belgorodo sritį.

Karo ekspertas teigė, kad vargu ar tai įmanoma, tačiau net jei kazachai atsiras Rusijos pasienio regionuose, Rusijos savanorių korpuso tai niekaip nesustabdys. Olego Ždanovo dabartinių įvykių analizę galite rasti „YouTube“ kanalo vaizdo įraše.

Ukrainos kariuomenės atsargos karininkas išsakė savo nuomonę apie galimybę Belgorodo srityje įvesti Kazachstano kariuomenės karių taikos palaikymo misiją:

„Manau, kad iš to nieko nebus. Žinoma, V. Putinas tikrai nori ir tai patvirtina, kad Belgorodo srityje nėra jėgų ir priemonių tam, kad būtų galima lokalizuoti įtampos ir karo veiksmų židinį. Kuo labiau jis liepsnos, tuo didesnė bus problema Rusijos Federacijai. Šauktiniai ir kursantai nelabai laimės, net jei jų bus 100 tūkstančių, net jei visus juos ten atveš.“

 

Karo ekspertas taip pat paaiškino, kodėl Belgorodo srities išvaduotojų sustabdyti nepavyks net įvedant Kazachstano kariuomenę: „Manau, kad greičiausiai Kazachstanas ras būdų ir metodų, kaip atsisakyti šio įkyraus pasiūlymo, nors tai keliantis nerimą skambutis kazachams.

Turiu iš karto pasakyti, kad, mano nuomone, RSK nesustos, ir nesvarbu kas ten bus. Kazachai ateis - kovos su kazachais. Tai reiškia kad Kazachstanas patirs nuostolių šiame kare, jei staiga K. Ž. Tokajevas negalės atsakyti V.  Putinui.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(5)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: