„Iki dantų ginkluoti Ukrainos naciai įsiveržė į Rusiją. Skelbiu visuotinę mobilizaciją.“ Rusijos TV transliavo sprogdinančią Putino kalbą (Video)  ()

Rusijos televizijos kanale buvo paskelbtas V. Putino kreipimasis, išgąsdinęs visą Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nežinomi programišiai Rusijos televizijos kanalo „Mir“ eteryje paleido Rusijos prezidento Vladimiro Putino kreipimąsi, kuriame jis skelbia apie „iki dantų ginkluotų ukraniečių“ invaziją į Rusijos Briansko, Kursko ir Belgorodo sričių teritoriją.

Pasak „Censor.NET“, „kreipimesi“ V. Putinas sakė, kad pasirašė įsaką dėl visuotinės mobilizacijos Rusijoje. Pasak pranešimo, Kremliaus propagandistai nekontroliavo eterio apie 40 minučių.

Vaizdo įraše galimai dirbtinio intelekto pagalba sukurtas V. Putinas kalbėjo: „Rusai, bendrapiliečiai, broliai ir seserys, šiandien, 4 valandą ryto, ukrainiečių kareiviai, NATO bloko apginkluoti iki dantų, su Vašingtono sutikimu ir pritarimu įsiveržė į Kursko, Belgorodo ir Briansko sritis. Mūsų pasieniečiai ir ginkluotosios pajėgos duoda padorų atkirtį agresoriams. Kursko, Belgorodo ir Briansko srityse mano įsakymu įvesta karo padėtis. Taip pat šiandien pasirašysiu visuotinės mobilizacijos įsakymą, nes pergalei prieš suktą ir pavojingą priešą mums reikės apjungti visas Rusijos Federacijos jėgas. Prašau Kursko, Belgorodo ir Briansko sričių gyventojus evakuotis į Rusijos gilumą. Pakluskite vietiniams kariškiams, ... kad išsaugotume gyvybes ir suteiktume galimybę Rusijos armijai saugoti Rusijos žemę nuo Ukrainos nacistų. Priešas bus sumuštas, pergalė bus mūsų.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(11)
(61)

Komentarai ()