Rusai užsirovė ant „Kraken“. Skelbiamas siaubas, kas nutiko po akimirkos (Video)  ()

Okupantų siaubas - „Kraken“ padalinys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialusis GUR MO padalinys „Kraken“ baugina okupantus. Karinė žvalgyba perėmė RF ginkluotųjų pajėgų kariškių telefoninį pokalbį, išsigandusio susitikimo su „Kraken“ kovotojais.

Pasiklausymas buvo paskelbtas birželio 6 d. vakare.

Užpuolikas skundėsi kolegai, kad jų pozicijas sutriuškino haubica M777. Tiek gyvos jėgos, tiek įrangos nuostoliai didžiuliai.

„Dabar viskas gerai. O šiaip tai šaudo į mus taip, kad mažai nepasirodo. Automatas sudegė, mašina sudegė, apkasai išdraskyti, viskas sumalta, vienos skylės. 600 sviedinių ant mūsų krito. „Trys septynetai“ šaudė. Šiandien du mūsų paskutiniai automobiliai sudegė. Juos susprogdino. Čia apskritai ž¥©∞¥, p®×∞®a, kas vyksta! Tratina naktį ir dieną. Virtuvė apversta, viskas susprogdinta“, – skundėsi Rusijos kariškis.

Jis tikina, kad, dėl vykstančių kovų, dviejuose būriuose liko tik 21 kovotojas.

 

Sprendžiant iš jo žodžių, tokie rezultatai yra GUR MO „Kraken“ specialiųjų pajėgų nuopelnas.

Tai buvo „Kraken“. Žmonių ten daug, ne taip, kaip pas mus. Visi ginkluoti, jie šaudė pavydėtinai tiksliai. Iš 20 metrų šlavė su granatsvaidžiais“, – draugui pasakojo okupantas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(250)
(1)
(249)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: