„Rusijoje atsirado jėga, galinti pasipriešinti Putinui. Jei nepavyks, bus didelis žlugimas“ (Video)  ()

„Rusiją apskritai, ne tik kaip valstybę, gali išgelbėti tik jėgos, kurios priešinasi Putino režimui.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Andrejus Piontkovskis tiki, kad jei Rusija turi ateitį, tai tik dviejų aktyvių išsivadavimo judėjimų – RSK ir Rusijos laisvės legiono – pastangomis. Politologo teigimu, dabartinei valdžiai niekas kitas negali pasipriešinti. Jeigu šiam opoziciniam judėjimui neužteks jėgų pasiekti savo tikslų, tai Rusijos Federacija laikui bėgant tiesiog subyrės.

Piontkovskio Rusijos ateities prognozę galite rasti jo interviu kanalui „24 kanalui“ „YouTube“.

Politikos ekspertas teigė: „Jei Rusija apskritai turi ateitį, tai ši ateitis slypi už šių dviejų karinių organizacijų ir už jų politinio sparno. Priešingu atveju Rusija neišvengiamai žlugs, ir ne todėl, kad Vakarai apie tai svajoja. Vakarai kaip tik bijo žlugimo.“

„Rusiją apskritai, ne tik kaip valstybę, gali išgelbėti tik jėgos, kurios priešinasi Putino režimui. Jeigu Rusija turi ateitį, tai ši ateitis yra šios ginkluotos opozicijos rankose“, – kalbėjo žinomas žurnalistas. 

 

Interviu pabaigoje Piontkovskis pasidalijo savo ateities planais. Jis sakė, kad kada nors, po karo pabaigos, norėtų aplankyti Ukrainą, tačiau vargu ar jo amžius leis tokį ilgą skrydį. Tuo pat metu publicistas nepareiškė noro kada nors apsilankyti Rusijos Federacijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(1)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: