„Tai neįtikėtinai greitai. Tik 3-4 dienos!“ Arestovyčius apšalęs, kas vyksta fronte  ()

Prasidėjo aktyvioji Ukrainos kontrpuolimo fazė ir Ukrainos ginkluotosios pajėgos rodo labai gerus rezultatus. Tačiau tai tik pradžia.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-12 „Tai neįtikėtinai greitai. Tik 3-4 dienos!“ Arestovyčius apšalęs, kas vyksta fronte  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šias detales atskleidė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovyčius interviu Markui Feiginui.

„Mažiausiai trijose vietose įvykdėme pirmąją užduotį. Štai švieži duomenys – yra labai geras proveržis rusų fronte į taktinį gylį viena kryptimi... Kol kas jų nerodysime. Jis yra. Jis yra labai svarbia kryptimi, labai reikšmingas. Tai labai rimtas rodiklis. Tai tik 3-4 dienos. Tai labai greita. Raginu visus būti kantrius, ramius, drąsius ir suprasti, kad normalu tokiomis sąlygomis pirmąją gynybos liniją pralaužti per 10-14 dienų. Ir nuostoliai neišvengiami. Ir šių nuostolių mūsų kariai patiria mažiau, nei būtų galima tikėtis... Ir mes dar išvysime didelius mūsų karių nuostolius. Nes tai kruvinas ir labai sudėtingas karo būdas – pralaužti parengtą priešo gynybą. Pats sudėtingiausias. Mūsų kariai ir karininkai, nepaisydami užminuotų laukų, priešo naudojamos artilerijos, veržiasi pirmyn, už ką jiems garbė ir pagarba. Tai yra sunku – pakilti ir eiti ant priešo minų ir kulkosvaidžių. Mūsų vaikinai tai daro“, - sakė Arestovyčius.

 

Jis patikino, kad laukia pagrindinis kontratakos etapas. Ir šiame fone juokingai atrodo Rusijos Federacijos aukščiausios karinės ir politinės vadovybės pareiškimai, kad jie atrėmė Ukrainos operaciją. Iškalbinga tai, kad Rusijos Federacija jau palietė savo rezervus, siųsdama juos stiprinti tam tikrų sričių, o ukrainiečiai dar nepradėjo veikti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(162)
(3)
(159)

Komentarai ()

Susijusios žymos: