„Labai pavojingas signalas.“ „Achmat“ spec. pajėgos užima Rusijos sritį  ()

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas patvirtino gandus, kad jo batalionas „Achmat“ perkeltas į Belgorodo sritį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 13 d. R. Kadyrovas padarė oficialų pareiškimą savo „Telegram“ kanale, pranešė „Dialogue.UA“.

Jis pranešė, kad jo „dešinioji ranka“ Adamas Delimchanovas susitiko su Belgorodo srities gubernatoriumi Viačeslavu Gladkovu. Pagrindinė pokalbio tema buvo „kadyroviečių“ dalyvavimas saugant Rusijos sieną, kad būtų užkirstas kelias tolesniems Rusijos savanorių korpuso ir legiono „Rusijos laisvė“ kovotojų išpuoliams ten.

Dar pirmadienį, birželio 12 d., Belgorodo srityje buvo pastebėtos karinės transporto priemonės su „Achmat“ padalinio skiriamaisiais ženklais. Preliminariai ten važiavo nuo 70 iki 100 „kadyroviečių“ transporto priemonių.

Rusijai tokia istorija yra labai pavojingas signalas, tikina rusų tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas (El Murid). Tai, kad Maskva priversta naudotis privačių kariuomenių paslaugomis, kad apsaugotų savo sienas, rodo Maskvos ir jos kariuomenės silpnumą. Kitas etapas gali būti jau Rusijos teritorijų kontrolės praradimas.

 

„Viskas kaip iš vadovėlio: prasideda žemės dalijimas bendrininkams ir bendražygiams. Dabar reikia pažiūrėti, kam atiteks Kursko ir Briansko sritys. Na, o paskui pagal aplinkybes“, - „Telegram“ rašo Nesmijanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(1)
(116)

Komentarai ()

Susijusios žymos: