Neįtikėtina! Putino armija susprogdino savo tankus ir tą parodė visai Rusijai  ()

Kremlius suskubo pasigirti prieštankinio dalinio „laimėjimais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 13 d. Rusijos gynybos ministerija savo socialinio tinklo puslapyje paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotas mūšis, kaip jie teigia, iš Donecko pusės. Vaizdo įraše matyti, kaip „Vostok“ okupantai šaudo į tankus prieštankiniais granatsvaidžiais ir raketomis, praneša kanalas „Ukraina 365“.

Rusijos gynybos ministerija teigia, kad V. Putino kariuomenei pavyko sustabdyti ukrainiečių tankų prasiveržimą prie Vremijevskio atbrailos. O kiek vėliau „Izvestija“ propagandistas nufilmavo reportažą iš tariamos mūšio vietos ir darbo rezultatus.

Viskas būtų gerai, bet vaizdo įraše matosi rusų tankas T-80BV su žuvusia įgula viduje. Operatorius stambiu planu parodė ne tik sunaikintą tanką, bet ir ševroną „Rusijos taktinė barzda“.

Šiuos ševronus (skiriamuosius ženklus) paprastai nešioja tie, kurie turi barzdas. Patys ševronai parduodami Rusijos Federacijoje. Taigi, pavyzdžiui, Iževske tokį ševroną galima nusipirkti už beveik 400 rublių.

 

Galbūt okupantai taip bijo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontratakos, todėl šaudo į viską, kas juda ir yra jų matymo lauke, todėl ir nusprendė pulti savo pačių tankus, supainioję juos su ukrainiečių tankais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(2)
(112)

Komentarai ()

Susijusios žymos: