[ŽT] „Praradome Makarivką!“ „WarGonzo“ skelbia apie Rusijos pralaimėjimą ir Ukrainos proveržį  ()

Rusijos karo propagandistai pripažįsta, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai sėkmingai veržiasi pirmyn Zaporižios ir Donecko fronto sektoriuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai praneša, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik didina spaudimą rusų pozicijoms, bet ir daro didelę pažangą fronte, priešingai nei teigia Rusijos gynybos ministerija. Vienas didžiausių Rusijos „Telegram“ Z-kanalų „WarGonzo“ praneša, kad rusai pagaliau prarado Makarivką, o visi užpuolikų bandymai atkovoti gyvenvietę žlugo.

„Esame priversti konstatuoti, kad visi pergalingi pareiškimai dėl Makarivkos buvo per ankstyvi. Priešingai nei prognozuota, iki dienos pabaigos kaimo atkovoti nebuvo įmanoma“, – rašo rusai.

Be to, anot Rusijos propagandistų, situacija nurodytame fronto sektoriuje Rusijai yra nepalanki. Okupantai priversti pripažinti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimą į priekį. „WarGonzo“ ragina Rusijos propagandistus atsisakyti „pergalingos“ retorikos, nes ji klaidina Rusijos auditoriją. „Yra priešo veržimasis į priekį ir to paneigti nepavyks, kad ir kaip mėlynąją zoną vadintum pilka“, – rašo rusai.

(30)
(0)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: