Ekstremali situacija Bachmute. Rusijos karininkas sušaudė savo kareivius ir pabėgo nežinoma kryptimi (Foto)  ()

Rusijos karininkas Bachmute sušaudė saviškius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekstremali situacija Bachmute. Rusijos armijos karininkas Romanas Boldyrevas iš automato nušovė penkis kolegas ir su ginklu dezertyravo iš fronto.

Egzekucija įvykdyta pirmadienį, birželio 12 d., tačiau apie ją sužinota tik dabar. Boldyrevas nušovė savo kolegas iš RF ginkluotųjų pajėgų ugnies paramos būrio.

Rusijos „Telegram“ kanalai praneša, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį tarp Rusijos karių Bachmuto apylinkėse kilo kivirčas, kurio metu jaunesnysis seržantas Boldyrevas buvo sužalotas ir, labai supykęs, nusprendė atkeršyti kolegoms. Jis nuėjo į ginklinę, po to grįžo su ginklu rankose ir iš automato atidengė ugnį į Rusijos karius. Nušovęs penkis žmones, pasiėmęs ginklą su „Niva“ pabėgo nežinoma kryptimi.

 

„Apskritai, gera nuotaikos ir kovinės dvasios RF ginkluotosiose pajėgose iliustracija“, – susišaudymą komentuoja tinklaraštininkas Denysas Kazanskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(0)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: