[ŽT] „Tai labiausiai įtvirtinta zona. Mūsų laukia neįtikėtinai sunkūs mūšiai“  ()

Žorinas iš „Azovo“ perspėja ukrainiečius dėl iliuzijų apie greitą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pergalę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Patyręs Ukrainos karys Maksimas Žorinas kalbėjo apie padėtį Bachmuto kryptimi, kur jo vadovaujama 3-ioji šturmo brigada šiuo metu vykdo karines užduotis. Maksimo Žorino interviu kanalui „Pryamiy“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras pažymėjo, kad šiuo metu vyksta sunkiausias kontratakos etapas – Ukrainos ginkluotosios pajėgos šturmuoja pirmąją priešo gynybos liniją, bandydami ją pralaužti. Būtent pirmoji gynybos linija, pasak gerai žinomo azoviečio, yra labiausiai įtvirtinta.

Laikinai einantis 3-iosios atskirosios šturmo brigados vado pareigas pateikė savo nuomonę apie Rusijos kariuomenės būklę: „Priešas turėjo daugiau personalo, daugiau technikos, daugiau aviacijos ir vis dar turi daugiau šių dalykų. Taip, lokaliai mes laimime, sėkmingai vykdome operacijas, išlaisvinome teritorijas, bet dar anksti sakyti, kad priešas jau krito, kad jis palaužtas, kad jis nebeturi jėgų.“

 

„Priešas, deja, vis dar turi pakankamai jėgų, todėl mūsų dar laukia neįtikėtinai sunkūs mūšiai“, - apibendrino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: