[ŽT] Skabejeva prisišnekėjo. Paaiškėjo, „ko paniškai bijo Putinas“ (Video)  ()

Sankt Peterburgo ekonomikos forumo metu buvo imtasi precedento neturinčių saugumo priemonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburgo ekonomikos forumo metu buvo imtasi precedento neturinčių saugumo priemonių. Apie tai pranešė Olga Skabejeva, o Ukrainos žurnalistas Romanas Cimbaliukas, atvirai ironizuodamas, jos žodžius „perdavė“ ukrainiečiams.

Romano Cimbaliuko vaizdo įrašą galima pažiūrėti „YouTube“.

Strigo ryšys ir dirbo kinologai, informavo visuomenę Rusijos Federacijoje žinoma propagandistė. Olga Skabejeva įvardijo ir visų šių atsargumo priemonių priežastį. Paaiškėjo, kad Putinas siaubingai bijo Ukrainos, tiksliau – Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.

„Užduodame paprastą klausimą: jei pas juos viskas taip gerai ir lengva, tai ko Putinas bijo? Pasirodo, Putinas bijo mūsų, ukrainiečių. Jis mūsų bijo visur, net Sankt Peterburge“, - pareiškė žurnalistas.

Tiesioginė rusų propagandistės kalba iš Sankt Peterburgo ekonomikos forumo nevalingai išdavė Kremliaus vadovo baimę Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms: „Svarbi aplinkybė, pirma, ryšių trikdžiai saugumo sumetimais. Rusijos prezidento spaudos sekretorius sakė, kad priešas nori Rusijai padaryti maksimalią žalą, priešas elgiasi įžūliai, todėl yra niuansų.“

 

„Karinių objektų Sankt Peterburgo teritorijoje mes nebombardavome“, – reaguodamas į tai, ką išgirdo, pareiškė Cimbaliukas, taip pabrėždamas, kad „Ukraina dar nepradėjo“, o Putinas jau jos bijo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(0)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: