[ŽT] Grandiozinis pralaimėjimas. Sudegė beveik visas „Osetijos audra“ batalionas (Foto)  ()

„Osetijos audra“ nesulaukė pastiprinimo nei iš oro, nei iš artilerijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 18 d., tapo žinoma, kad kautynės vyko Zaporižios srities Piatychatkų gyvenvietėje. Remiantis rusų „Telegram“ kanalais, Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvino šią gyvenvietę ir dislokavo ten pajėgas, siekdamos toliau žengti gilyn į Rusijos armijos gynybines linijas.

Vakare Rusijos karo korespondentai pranešė, kad Ukrainos gynėjai patys įžengė į Piatychatkus, kur dislokuoja likusį savo rezervą, praneša „Ukraina 365“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimas buvo pastebėtas ne tik pačioje gyvenvietėje, bet ir jos šiauriniame bei šiaurės vakariniame pakraščiuose.

Būtent Piatychatkų rajone buvo likviduotas Pietų Osetijos bataliono vado pavaduotojas Techovas Aivengo, kovojęs prieš Ukrainą „Osetijos audra“ bataliono gretose. Z-kanalai rašo, kad įsibrovėliai tariamai buvo apsupti ir atsisakė pasiduoti. Dėl to buvo likviduotas ne tik bataliono vado pavaduotojas, bet beveik visas batalionas,  tai yra apie 300 žmonių.

Užpuolikai skundžiasi, kad „Osetijos audra“ nesulaukė pastiprinimo nei iš oro, nei iš artilerijos.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(2)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: