To nesitikėjo niekas. Kas įvyko Vokietijoje, kai savo kalbą bandė pasakyti Nobelio premijos laureatas iš Rusijos (Video)  ()

Rusijos Nobelio premijos laureatui buvo pasiųsta aiški žinutė.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-21 To nesitikėjo niekas. Kas įvyko Vokietijoje, kai savo kalbą bandė pasakyti Nobelio premijos laureatas iš Rusijos (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per Rusijos žurnalisto, Nobelio premijos laureato Dmitrijaus Muratovo kalbą Pasauliniame žiniasklaidos forume Bonoje, Vokietijoje, salėje buvo įjungtas oro antskrydžio pavojaus signalas.

Oro antskrydžio signalą lydėjo prašymas ukrainiečių kalba vykti į priedangą.

Dmitrijus Muratovas, „Novaja gazeta“ vyriausiasis redaktorius, kažkodėl susigėdo ir sutriko.

„Kas atsitiko? Tai tik priminimas, kad ten, kur atėjo rusai ir skamba rusų kalba, rusiškos raketos visada gali skristi ir kaukti sirena“,  - komentavo žiniasklaidos grupė „Nakipelo“.

 

Muratovas paprašė moderatorių susitvarkyti su garsu, kad būtų galima tęsti renginį. Forumo organizatoriai situacijos nekomentavo, todėl iki šiol lieka paslaptimi, kam pavyko įjungti sireną.

 

Ukrainos žurnalistai primena, kad Muratovas finansinę Nobelio premijos dalį pervedė Putino įkurtam fondui „Gerumo ratas“. Tačiau 2014 metais jis pasisakė prieš Krymo aneksiją, o 2020 metais parašė laišką, palaikydamas protestuotojus prieš Aleksandrą Lukašenką Baltarusijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(88)
(4)
(84)

Komentarai ()