[ŽT] Pasaulį drebina fantastiška Buffetto kalba apie karą Ukrainoje  ()

Amerikiečių milijardierius ir filantropas Howardas Buffettas, kalbėdamas Londone vykusioje konferencijoje apie Ukrainos atkūrimą, priekaištavo jos dalyviams, valstybių vadovams ir verslininkams, kad Ukraina negauna visko, ko jai reikia Rusijai nugalėti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 [ŽT] Pasaulį drebina fantastiška Buffetto kalba apie karą Ukrainoje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buffettas savo kalboje pabrėžė, kad Ukrainoje vykstantis karas pakeis istorijos eigą, todėl dabar šalių vadovai ir verslininkai turėtų būti „teisingoje pusėje“.

„Mes buvome paslaugūs, bet buvome lėti. Kartais buvome neryžtingi. Mes nesuteikiame ukrainiečiams visko, ko jiems reikia šiam karui laimėti. Ir, kas dar blogiau, mes prašome Ukrainos kariauti šį karą, kad mes patys jo nekariautume. Dėl šios politikos kasdien miršta žmonės“, – sakė jis.

Milijardierius kreipėsi ir į tuos, kurie bet kokiomis priemonėmis siekia užkirsti kelią karo „eskalacijai“.

 

„Susirūpinūsių dėl karo eskalavimo aš tiesiog klausiu: ar atkreipiate dėmesį į tai, kaip keičiasi ir jau pasikeitė geopolitinis kraštovaizdis? Mums tai ne į naudą. Tai nėra naudinga niekam, kas sėdi šioje salėje. Ar turite bent menkiausią supratimą, kaip atrodys mūsų pasaulis, jei leisime Ukrainai pralaimėti?“ - klausė Buffettas.

(135)
(4)
(131)

Komentarai ()

Susijusios žymos: