Rusai atsisakė pasiduoti. Paskelbtas neįtikėtinas Tarptautinio legiono kovos įrašas (Video)  ()

Tarptautinio legiono kariai, kovojantys už Ukrainos laisvę, parodė kaip efektyviai kovoja su daug didesnėmis rusų pajėgomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Youtube“ kanalas „Civ Div“, kurį kuria patyręs karys, amerikietis, anksčiau pats kovojęs Ukrainos pusėje, publikuoja nemažai įrašų iš Ukrainos fronto. Tuos įrašus dabar jam siunčia buvę tarnybos draugai, Tarptautinio legiono kovotojai. Kelis tuos įrašus esate matę Technologijos.lt - pavyzdžiui, kaip Tarptautinio legiono kovotojas bando nukauti po tanku pasislėpusius rusus. Arba kaip dronas terorizuoja rusą tol, kol jis nusprendžia bėgti.

Šįkart vaizdo įraše - patiems Tarptautinio legiono kovotojams netikėtas susitikimas. Jie priėjo rusų pozicijas, nors greičiausiai tam nebuvo gerai pasiruošę. Su užsieniečiais veikiantis ukrainietis paragino rusus pasiduoti, tačiau rusai atsisakė tai padaryti. Gali būti, kad jie suprato, kad jų daugiau. Be to, Ukrainos gynėjai neturėjo daug amunicijos. Netrukus rusų gretose pasigirdo komanda „ugnis!“.

Tarp krūmuose pasislėpusių rusų ir Ukrainos gynėjų prasidėjo artima kova, nors jie vienas kito gerai nematė. Amunicijos stokojantys užsienio savanoriai ir ukrainiečiai nusprendė trauktis, bet pliekiant automatiniams šautuvams tai padaryti nebuvo lengva. Jie po truputį palaipsniui traukėsi į saugias pozicijas, vis pridengdami tarnybos draugus.

 

Vaizdo įraše to nematyti, bet vėliau virš rusų pozicijų iškeltas dronas parodė, kad daug okupantų per šį susišaudymą žuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(114)
(7)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: