[ŽT] Zelenskis nuvyko į Radą. Rimtai „patrolino“ Putiną (Video)  ()

Iš Ukrainos parlamento tribūnos kalbėdamas Zelenskis pasišaipė iš Putino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per kalbą parlamente prezidentas Volodymyras Zelenskis pareiškė, kad Rusija pati turėtų paprašyti Ukrainos prisijungti prie NATO. Valstybės vadovas užsiminė, kad tokiu būdu Rusija galėtų išsaugoti savo saugumą ir išsigelbėti nuo Ukrainos ir jos kariuomenės.

Pasak V. Zelenskio, Rusija, būdama arti Ukrainos, įžengia į maištų ir sisteminio silpnumo laikotarpį. Ir tik tada, kai Ukraina taps Aljanso nare, Rusija galės būti rami, nes tik tada ji gali nesitikėti grėsmės iš Ukrainos valstybės, nes NATO yra gynybinis blokas.

„Dabar Rusijai būtų teisinga prašyti, kad Ukraina būtų priimta į NATO, nes NATO narės gina, o ne naikina. NATO valstybės gina tautas, o ne metasi ant kaimynų, kad sunaikintų jų ateitį. Rusija, kaip agresorė, tai žino geriau nei bet kas kitas. Rusija, kuri įžengia į maištų ir sisteminio silpnumo epochą, labiau nei bet kas kitas suinteresuota savo tarptautiniu mastu pripažintų sienų saugumu, o tai reiškia, kad Rusija taip pat suinteresuota Ukrainos naryste NATO. Tai gali būti kažkam nematoma, tai nematoma nebent iš Maskvos ar Valdaiskio bunkerių“, - sakė prezidentas, pašiepdamas V. Putiną ir jo bunkerį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(0)
(98)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()