„Artilerija viską mala. Mes tiesiog mirštame.“ Šokiruotas „mobikas“ skelbia apie košmarą fronte (Video)  ()

Mobilizuotas rusas, įmestas Bachmuto kryptimi, apkaltino vadus „žvėrišku požiūriu“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų vadinamasis „mobikas“, užėmęs poziciją netoli Bachmuto, įrašė vaizdo pranešimą-skundą. Jis tvirtina, kad vadai meta juos į neabejotiną mirtį.

Vaizdo įrašą birželio 28 d. paskelbė Rusijos „Telegram“ kanalas „ASTRA“.

Mobilizuotas rusas iš 1486-ojo pulko tvirtina, kad vadai juos išmetė į karščiausią fronto dalį be jokio apmokymo ir praktiškai be ginklų. Viskas, ką jiems davė, buvo automatas ir keturias dėtuves su šoviniais.

Okupantas dabar užima priešakines pozicijas netoli Jagodnojės kaimo. Tai yra šiaurinis Bachmuto flangas, kur aktyviai žengia Ukrainos kariai.

Rusijos kariškiai pripažįsta, kad iš šio rajono pasitraukus „Wagner“samdiniams, padėtis pablogėjo keleriopai. Su šiais kovotojais rusų „mobikams“, jo žodžiais tariant, buvo „ramiau“, nes jie, kitaip nei kadrinės kariuomenės kariai, suprato, ką daryti.

„Mus nuolat apšaudo artilerija, „paukščiai“ (ukrainiečių bepiločiai lėktuvai – red.)... Mes esame mobilizuoti. Mus meta kaip patrankų mėsą. Jie sako:atitraukite artilerijos dėmesį“. Kaip patrankų mėsa. Niekas nieko nežino, tik „eikite ten, nežinau kur, po kulkomis“... Žmonės negali susisiekti su vadovybe. O jei ir susisiekia su kuo nors, jiems sako: „Pasilikit čia iki galo, mirkit“. Tiesiog žvėriškas požiūris... Dabar mes tiesiog mirsime, visos pozicijos, kurias vaikinams suteikė toks sunkus darbas, vos per kelias valandas ir dienas bus atiduotos", - sakė okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(0)
(60)

Komentarai ()

Susijusios žymos: