Prasidėjo keisti įvykiai. „Niekas nesupranta, ką sugalvojo Ukraina“  ()

Dabar Rusijoje niekas nesupranta Ukrainos vadovybės ketinimų, o Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vykdoma mūšio žvalgyba Maskvai gali baigtis labai liūdnai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai „Glavredy“ sakė Rusijos laisvės legiono politinio centro koordinatorius, buvęs Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Ilja Ponomarevas.

„Rusijos puolimui kelių praktiškai nėra, o atsitraukimui kelių yra daug. Šio atsitraukimo bus aktyviai siekiama“, - sakė Ponomarevas.

Tačiau politikas nėra tikras, kad Kremlius savo atsitraukimą pavadins naujais „geros valios gestais“, nes tai skambėtų pernelyg juokingai.

„Iki 2023 m. pabaigos matysime nuolatinį Rusijos karių atsitraukimą vienur ir kitur, tai faktas“, - pridūrė I. Ponomarevas.

Pasak buvusio Dūmos deputato, Rusijos silpnybė pirmiausia yra jos kovinė dvasia. Ji baiminasi Ukrainos puolimo. Ponomarevas pažymėjo, kad dėl ilgo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimo laukimo Rusijoje kilo priešprieša – „jie sakė, kad nieko neįvyks, todėl nėra ko bijoti“.

 

„Ir dabar niekas nesupranta Ukrainos vadovybės ketinimų. Juk atrodo, kad vyksta kažkokios kovos, kažkoks puolimas, bet visa tai yra grynai taktinio pobūdžio. Todėl Kremlius tiesiog laukia, kuo tai baigsis“, - sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(3)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: