[ŽT] „Tai niekšų niekšai!“ Su siaubu skelbiama, ką daro Rusija (Video)  ()

„Ant kiekvieno Rusijos deputato, generolo, ministro, pulkininko ir eilinio orko kaktos žodis „niekšas“ jau taip giliai įsirėžęs, kad dabar jie neturi ko prarasti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pervomaiskio miestelyje, Charkivo srityje, liepos 4 d., vidury baltos dienos, gyvenamojo namo kieme nugriaudėjo stiprus sprogimas: Rusijos įsibrovėliai sparnuota raketa „Iskander-K“ smogė civiliams gyventojams. Šį Rusijos teroristinį aktą savo „Telegram“ kanale piktai pakomentavo Rusijos opozicijos lyderis, žurnalistas ir tinklaraštininkas Aleksandras Nevzorovas, pareikšdamas, kad rusai keičia taktiką. Eksperto teigimu, dabar jie smogia į ramiausius Ukrainos miestelius, kuriuose nėra galingų oro gynybos sistemų, o raketas nukreipia į tas vietas, kur labiausiai susitelkę civiliai.

Analitikas priminė, kad Pervomaiskis yra absoliučiai nekarinis miestelis ir kaip tik dėl šios priežasties ten neapsaugotas dangus.

Dėl raketos atakos prieš Pervomaiskį buvo sužeisti 43 žmonės, tarp jų daug vaikų, įskaitant kūdikį ir vienerių metų vaiką.

 

Ant kiekvieno Rusijos deputato, generolo, ministro, pulkininko ir eilinio orko kaktos žodis „niekšas“ jau taip giliai įsirėžęs, kad dabar jie neturi ko prarasti“, – rašė Nevzorovas.

Eksperto sekėjai taip pat išreiškė pyktį, skausmą ir neviltį dėl to, kas vyksta, be to, nustebo, kad po viso to, kas vyksta, rusai vis dar drįsta stebėtis rusofobijos buvimu pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(13)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: