„Jis nieko nesuvokia.“ Kas ne taip su informacija, kurią gauna Putinas (Video)  ()

Kremliaus vadovas, anot Ukrainos prezidento, nėra visiškai „adekvatus informacijai“ ir atsisako girdėti blogas žinias iš fronto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas iš savo karinės vadovybės apie karą Ukrainoje gauna tik geras žinias. Todėl jis negali visiškai kontroliuoti savo kariuomenės. Tai interviu CNN pareiškė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Anot šalies vadovo, V. Putinas komanduoja tik lyderiams ir valdininkams, o jie labai bijo prarasti savo pozicijas.

„Tačiau viduriniame, žemesniame lygyje jis tikrai nieko nekontroliuoja ir nesupranta, kas vyksta. Kartais mes tai aiškiai matome: jis kalba apie vietas, kurios tariamai yra po Rusijos vėliava, bet jos yra visiškai mūsų kontroliuojamos“, - sakė V. Zelenskis.

Anot jo, tai rodo, kad V. Putinas nelabai supranta, kas vyksta, jis neturi visiško „informacinio adekvatumo“. Kremliaus vadovas gauna tik teigiamą informaciją, o blogų žinių girdėti tiesiog nenori.

Ukrainos prezidentas pažymėjo, kad autokratiški žmonės ir lyderiai, ypač senatvėje, nenori suvokti blogų emocijų.

 

„Bet tai realybė!“, -  pažymėjo V. Zelenskis.

Jis pareiškė, kad vadai Jevgenijų Prigožiną pradėjo remti per „Wagner“ maištą, nes jis buvo šalia jų mūšio lauke.

„Mums jis yra teroristas, bet jis buvo su jais mūšio lauke, su „Wagner“ žudikais... Jis atėjo į frontą, vaikščiojo apkasuose ir taip toliau. Todėl jį ir palaiko“, - pasakė V. Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(1)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: