[ŽT] „Mums bus pz‥dc.“ Neįtikėtina, ką Rusijos centrinio banko vadovė pasakė Putinui  (4)

Rusijos centrinio banko vadovė 2023 metų pavasarį įspėjo Kremlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos centrinio banko vadovė Elvira Nabiullina 2023 metų pavasarį įspėjo Kremlių, kad Rusijos ekonomikos laukia katastrofa. O žlugimas, matyt, jau prasidėjo: dolerio kursas nukrito iki 91 rublio ir toliau krinta.

Apie prognozę kalbėjo žinomas Rusijos politologas Valerijus Solovėjus, remdamasis informuotais šaltiniais.

„Ateitis pagal Nabiullinos šablonus. Šių metų pavasarį Putinas pasiteiravo Centrinio banko vadovės apie ekonomikos prognozę. Atsakymas buvo lakoniškas (trumpai ir tiksliai – red.): „Mums bus pz‥dc“. Būtent toks žodis ir buvo pavartotas! Taigi, užtikrintai ir, atrodo, negrįžtamai judame šia kryptimi. Apskritai, jūs, bendražygiai, einate teisingu keliu!“ - pasakė Solovėjus.

Pastarosiomis dienomis Rusijoje rublis pradėjo sparčiai nuvertėjo. Doleris šiandien Rusijos Federacijoje parduodamas už įspūdingą 91 rublį, o euras yra beveik arti 100 rublių.

 
 

 

Nabiullina, komentuodama Rusijos Federacijos nacionalinės valiutos kritimą, teigė, kad tai bus „pelninga“. Išties pigus rublis leis sumažinti Rusijos Federacijos biudžeto kolosalią skylę, kurią sukėlė Putino „specialioji operacija“. Tačiau visa ši istorija apmokama iš paprastų rusų piniginių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(258)
(2)
(256)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)

Susijusios žymos: