[ŽT] „Atkurti neįmanoma, viskas sunaikinta.“ Netikėtas smūgis geležinkeliui, sustabdyti traukiniai  ()

Dviejose vietose buvo apgadinta svarbi geležinkelio įranga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje tęsiasi sabotažo banga geležinkelyje. Naktį į šeštadienį, liepos 8 d., dviejose vietose buvo apgadinta svarbi geležinkelio įranga.

Apie tai pranešė Rusijos prokremliškas šaltinis „Baza“, skelbia Dialog.UA.

Incidentai įvyko Rusijos Federacijos Vladimiro ir Kirovo regionuose, esančiuose į rytus nuo Maskvos. Sugadintos  brangios ir itin svarbios geležinkelio eksploatacijos įrangos.

Vladimiro srityje prie Balakirevo stoties iš karto sudegė trys prietaisų dėžės. Prietaisų atkurti neįmanoma, sudegė visiškai, nes  prieš padegimą buvo apipilti degalais.

Tuo pačiu metu Kirovo – Krasnoselskio ruože, Kirovo srityje, buvo sunaikinta relinė apsauga. Įrangos atkurti neįmanoma, ji buvo visiškai sunaikinta.

 

Dėl incidentų šia kryptimi vėlavo traukinių judėjimas.

Pažymėtina, kad sabotažas, prasidėjus plataus masto invazijai į Ukrainą, Rusijos geležinkelyje vyksta nuolat. Dažniausiai tokie incidentai fiksuojami teritorijose, besiribojančiose su karo zona.

.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(219)
(5)
(214)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: